Venna van den Bosch

Venna is geboren op 17 september 2001.

Venna’s musicalcarrière begon in 2009 toen zij de rol van Martha von Trapp speelde in The Sound of Music. Na The Sound of Music volgde de musicals Zorro, Annie, de sprookjesmusical Klaas Vaak en The Sound of Music.

Van 2010 tot 2012 maakte Venna deel uit van het Net4Kids Kinderkoor. Op het album ‘Wereldsymfonie’ is ze onder andere te horen in het nummer ‘Komt er ooit een dag’. In 2012 is het koor gestopt.

Venna heeft in 2016 bij KEMNA de acteeropleiding de Jaargang Junior gevolgd. In september van dat jaar volgde ze de vooropleiding van de Frank Sanders Akademie.

Venna speelde de rol van Naima in de televisieserie Lost in the Game op Zapp. Momenteel is Venna te zien als Kelsey in de nieuwe webserie #Kelseyislelijk. Op 24 september wordt de hele serie uitgezonden op NPO 3.

Venna is werkzaam als stemactrice. Zo is ze onder andere te horen als Frankie Hathaway in The Haunted Hathaways, als Ramona in seizoen 1 en 2 van Fuller House (Netflix) en als Kiara in Disney Junior’s serie De Leeuwenwacht.

Venna heeft meerdere keren model gestaan voor het kledingmerk Carbone.

Contactformulier

Neem voor eventuele vragen contact op via onderstaand formulier of via (info@vajenvennavandenbosch.nl)

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je mail! We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Copyright www.vajenvennavandenbosch.nl © 2011 - 2017