Projecten Vajèn

Musicals

The Sound of Music (2008 – 2009) als Martha von Trapp
Joseph (2009) als Esther
Mary Poppins (2010 – 2011) als Jane Banks
Droomvlucht (2011 – 2012) als Lila
Shrek de Musical (2012 – 2013) als tiener Fiona
Klaas Vaak (2013 – 2014) als Kikkerprinses Anura
The Sound of Music (2014 – 2015) als Liesl von Trapp
Grease (2015 – 2016) als Sandy
De Gelaarsde Kat (2016) als prinses Tessa
On Your Feet (2017) als Gloria Estefan

Musicals in Concert (2017)

Films

Standing Ovation (2010)
My Babysitter’s a Vampire (2010)
Thor: de legende van Walhalla (2012) de stem van Edda
Vampierzusjes (2013) de stem van Silvania
De Reis naar de Kerstster (2013) de stem van Sonja
RIO 2 (2014) de stem van Bea
Casper en Emma: Beste vriendjes (2014) de stem van Koortje
Maya de Bij – Eerste vlucht (2014) de stem van Maya de Bij
Annie (2014) de stem van Pepper
De Notenkraak (2015) de stem van Jamie en Marmot
Bibi & Tina (2015) de stem van Sophia v. Gelenberg
SpangaS in Actie (2015) als Juliëtte Vrolijks
Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik (2016) de stem van Silvania
Hart Beat (2016) als Zoë
Vaiana (2016) als Vaiana

Televisie

Do Re Wie? (2008)
The Show of Music (2008)
Musical Awards Gala (2008)
Cory in the House (2008) de stem van Sophie
Chuggington 2011 – 2014 de stem van Koko
Good Luck Charlie (2011) de stem van Jo
The Voice Kids (2012)
Opening Aquanura (2012)
Maya de Bij (2012) de stem van Maya de Bij
Beyblade (2013) de stem van Ren
Droomboek voor de Koning
Dog with a Blog (2013) de stem van Avery Jennings
The Haunted Hathaways (2014) de stem van Taylor Hathaway
Wolfblood (2014) de stem van Maddy Smith
Wie o Wie Zingt Do Re Mi (2014)
AVRO Musical Sing-a-Long (2014)
SpangaS (2014) als Juliëtte Vrolijks
Musical Awards Gala (2015)
Kerst met de Zandtovenaar (2015) als Maria
AVRO Musical Sing-a-Long (2015)
Lost & Found Music Studios (Netflix Original) de stem van Eva
Kinderen voor Kinderen pakt uit (2016)
De Leeuwenwacht (Disney Junior) de stem van Fuli
Nieuwe Tijden (2016) als Moon van Panhuys
Ghost Rockers (2016) als Fenne
De Spa (2016-2017) als Dominique

Commercials

Het WNF – Er is nog een Wereld te Winnen (2013)

Discografie

Albums
Droomvlucht de Musical (2011)
The Voice Kids – The Songs (2012)
Klaas Vaak de Musical (2013)
Hart Beat (2016) - Originele Soundtrack

Singles
The Climb (2012)
Show me Heaven (2012)
Een Wereld Van Licht (Titelsong van Musical 2.0, samen met Tessa van Tol en Cindy Bell) (2013)
Hart Beat (Titelsong van Hart Beat, samen met Rein van Duivenboden) (2016)

Videoclips

Barbie: De Prinses en de Popster – Hier zijn wij – Prinsesjes willen plezier (2012)
Kids Top 20 – We’ve got the Music (2012)
Schoolmusical Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet – Officiële Videoclip – Ik zie ik zie wat jij niet ziet (2015)
MainStreet – Ticket to the Moon (2015)
Hart Beat (2016)

Modellenwerk

Carbone Girls (2012)

Overig

VTech Maya de Bij Laptop (2012)
Zomerbenefiet TOM (2013)
Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’ (2014) als Peaches

Contactformulier

Neem voor eventuele vragen contact op via onderstaand formulier of via (info@vajenvennavandenbosch.nl)

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je mail! We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Copyright www.vajenvennavandenbosch.nl © 2011 - 2017